1365

Ousan kisainfo 7.8.2021

Ousan hallitus ja kisatoimikunta järjestävät Ousan kisainfon lauantaina 7.8.2021 klo 16:15 Oulunsalon Ratsastuskoulun pihalla.

Tutustu Ousan kisamaailmaan

Kisainfon aikana Ousan kisavastaavat käyvät kaikki Ousan kisoihin liittyvät asiat läpi, kuten esimerkiksi kuka voi osallistua, miten ilmoittautuminen onnistuu, mitä kisapäivänä tapahtuu ja paljon enemmän.

Sen jälkeen voi esittää vapaasti kysymyksiä.

Erillistä ilmoittautumista ei vaadita.

Kenelle? Kisainfo on suunnattu etenkin uusille kisaajille tai kisaamisesta kiinnostuneille, mutta myös kaikille, joilla on herännyt kysymyksiä Ousan kisoihin liittyen. Junnujen vanhemmat tai muut perheenjäsenet ovat myös tervetulleita!

Materiaalit? Kisainfossa jaetaan kirjalliset materiaalit. Materiaalit ovat kisainfon jälkeen saatavilla myös esim. Ousan some-kanavista ja Oulunsalon Ratsastuskoulun taukohuoneesta.

Mitä jos en pääse paikan päälle? Toivomme että mahdollisimman monet teistä pääsevät kisainfoon, koska silloin voimme yksilöllisesti vastata teidän kysymyksiin. Jaamme kuitenkin kisainfon jälkeen materiaalit Ousan some-kanavissa, jossa voit sitten myös esittää kysymyksiä. Lisäksi voi aina laittaa kysymyksiä Ousan kisoista Ousan kisatoimikunnan sähköpostiin kisatoimikunta@ousa.fi.

Toivottavasti pääset paikalle – tervetuloa!

Ajankohtaista