1522

Sennupikkujoulut vm. -21

Sennupikkujoulut vm. -21

HUOMIO!

Vallitsevan epidemian vuoksi on osallistujien varauduttava näyttämään voimassaoleva rokotustodistus tai tuore negatiivinen koronatestitulos.
Tulethan paikalle vain terveenä!

Seuravuosi lähestyy loppuaan ja sehän puolestaan tarkoittaa myös lähestyviä pikkujouluja. Ousan sennupikkujouluja vietetään tänä vuonna lauantaina 18.12. Turusen Sahalla, Oulun pikisaaressa.

Juhlapäivän iltana paikalle voi saapua klo 18 ja siitä eteenpäin.
Pikkujoulut toteutetaan edellisvuosien tapaan nyyttäriperiaatteella. Tallin seinältä löytyy lista, josta jokainen voi valita minkälaista 80-luvun henkeen sopivaa tuomista hankkii. Kyseinen lista toimii myös pikkujouluihin ilmoittautumisessa. Juomapuolen jokainen osallistuja huolehtii lähtökohtaisesti itse, olipa se sitten prosenteilla tai ilman.

Tänä vuonna ohjelmassa on iloista yhdessäoloa rennossa tunnelmassa, kun palataan ajassa taaksepäin 80-luvun tunnelmiin. Juhla-asussa on suotavaa olla henkäys 80-luvun tunnelmaa, valinta on vapaa aina alkaen glitteristä päättyen vyölaukkuihin. Nuorempien sennujenkaan ei kuitenkaan tarvitse miettiä päätään puhki asuvalintoja tehdessä, asua tärkeämpää on iloinen fiilis ja rento yhdessäolo.

Luvassa on tänäkin vuonna mukava ilta hyvässä seurassa, lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin sennuseuralaiset!

Ajankohtaista