23

Seura

Ratsastusurheilua edistämässä

Sääntöjensä mukaisesti Oulunsalon Ratsastajat ry:n, tuttavallisemmin Ousan, tarkoituksena on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja -tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun harrastajien piiriä. 

Oulunsalon Ratsastajat toimii yhteistyössä Oulunsalon Ratsastuskoulun kanssa. Ousa on Suomen Ratsastajainliiton SRL:n jäsenyhdistys.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää jäsenilleen opetus-, kilpailu-, kurssi-, keskustelu- ja ratsastustilaisuuksia sekä juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa. Lisäksi Ousa hankkii toiminnassaan tarvittavia välineitä.

Ousa myös ylläpitää kilpailuissa ja tapahtumissa Katrilli-kioskia. Kioskin myynnistä saatava tuotto käytetään kioskin ylläpitämiseen ja seuran toimintaan.

Jos haluat osallistua kioskin toimintaan esimerkiksi leipomalla myytäviä tuotteita, ota yhteyttä sähköpostitse kioskivastaava Ida Hernesniemeen info@ousa.fi

Hallitus 22.5.2022 alkaen

Kirsi Karvonen, puheenjohtaja
Ullamaija Parkkonen, varapuheenjohtaja, sihteeri
Henna Penttilä, jäsensihteeri
Maarit Törrö, rahastonhoitaja
Nadine Turon, kisavastaava, KivaKaverit- ja nuorisovastaava, viestintävastaava
Niina Maskonen, kisavastaava, viestintävastaava
Raisa Holopainen

Varajäsenet
Mira Mella
Reetta Suokas, KivaKaverit- ja nuorisovastaava, viestintävastaava

Seuran säännöt ja kokoukset

Seuran säännöt on vahvistettu 8.4.2018.

Säännöt pdf-tiedostona

Ousan vuosikokoukset pidetään tammi–toukokuussa. Kokouskutsu julkaistaan yhdistyksen ilmoitustaululla ja verkkosivuilla.

Vuosikokouksen pöytäkirja 2021
Vuosikokouksen pöytäkirja 2020
Vuosikokouksen pöytäkirja 2019
Vuosikertomus 2018