23

Seura

Ratsastusurheilua edistämässä

Sääntöjensä mukaisesti Oulunsalon Ratsastajat ry:n, tuttavallisemmin Ousan, tarkoituksena on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja -tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun harrastajien piiriä. 

Oulunsalon Ratsastajat toimii yhteistyössä Oulunsalon Ratsastuskoulun kanssa. Ousa on Suomen Ratsastajainliiton SRL:n jäsenyhdistys.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää jäsenilleen opetus-, kilpailu-, kurssi-, keskustelu- ja ratsastustilaisuuksia sekä juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa. Lisäksi Ousa hankkii toiminnassaan tarvittavia välineitä.

Ousa myös ylläpitää kilpailuissa ja tapahtumissa Katrilli-kioskia. Kioskin myynnistä saatava tuotto käytetään kioskin ylläpitämiseen ja seuran toimintaan.

Jos haluat osallistua kioskin toimintaan esimerkiksi leipomalla myytäviä tuotteita, ota yhteyttä sähköpostitse kioskivastaava Ida Hernesniemeen info@ousa.fi

Hallitus 23.5.2021 alkaen

Kirsi Putkonen, puheenjohtaja
Ullamaija Parkkonen, varapuheenjohtaja, sihteeri
Henna Penttilä, jäsensihteeri
Maarit Törrö, rahastonhoitaja
Nadine Turon, kisavastaava
Päivi Mäenpää, kisavastaava, viestintävastaava
Raisa Holopainen

Varajäsenet
Mira Mella
Reetta Suokas, KivaKaverit- ja nuorisovastaava, viestintävastaava

Seuran säännöt ja kokoukset

Seuran säännöt on vahvistettu 8.4.2018.

Säännöt pdf-tiedostona

Ousan vuosikokoukset pidetään tammi–toukokuussa. Kokouskutsu julkaistaan yhdistyksen ilmoitustaululla ja verkkosivuilla.

Vuosikokouksen pöytäkirja 2021
Vuosikokouksen pöytäkirja 2020
Vuosikokouksen pöytäkirja 2019
Vuosikertomus 2018