2696

Vuosikokouskuulumisia

26.5 sunnuntaina kokoonnuttiin seuran sääntömääräiseen kokoukseen pilvettömän taivaan alla auringonpaisteesta nauttien.

Vuosikokous kävi läpi vuoden 2023 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toiminnantarkastajien lausunnon ja myönsi hallitukselle vastuuvapauden näiden osalta. Lisäksi jäsenet hyväksyivät hallituksen esittelemän toimintasuunnitelman ja talousarvion pienillä muutoksilla.

Kokoksessa käsitteli ja hyväksyi hallituksen valmistelemat muutokset seuran sääntöihin. Merkittävimmät muutokset tehtiin hallituksen kokoonpanoon ja nimenkirjoitusoikeuksiin. Lisäksi säännöissä siirttytään kahden varsinaisen vuosikokouksen malliin, mikä tarkoittaa sitä että syksymmällä kutsutaan koolle uusi koko jäsenistölle tarkoitettu seuran kokous. Säännöt tulevat voimaan kun ne on hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa.

Seuran pitkäaikainen aktiivioimija ja nyt päättyneen toimikauden hallitusta luotsannut Linda Ervasti luovutti puheenjohtajan pestin Niina Maskoselle. Lisäksi hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin jatkokaudelle Mira Mella, Raisa Holopainen, Johanna Lumijärvi ja Henna Penttilä. Uutena tulokkaina valittiin Noora Kurkela ja Virva Maskonen. Varajäseninä jatkavat Sonja Rajakangas, Maarit Törrö ja Taika Heikkinen.

Hallitus kokoontuu vielä kesäkuussa järjestäytymiskokoukseen, jossa se valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja nimittää sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarvittavat vastuuhenkilöt.

Ajankohtaista