1618

Hoitomerkkien suoritustilaisuus 27.2.2022

Ousa ja KivaKaverit järjestävät SRL:n hevostaitomerkkien suorituskokeen ratsastuskoululla sunnuntaina 27.2. klo 13 alkaen. Ilmoittaudu merkkisuorituksiin 25.2. mennessä tallin ilmoitustaululla olevaan listaan.

Tilaisuudessa Ousan jäsenet voivat suorittaa SRL:n Perushoitomerkin ja/tai Hoito 1 -merkin. Lisäksi on myös mahdollisuus suorittaa ratsastuksen perusmerkin hevosenhoito-osuus. Suoritukset vastaanottaa Linda Ervasti.

Varsinaisten merkkisuoritusten lisäksi järjestetään samalla myös KivaKavereiden tapaaminen. Vaikka et merkkisuorituksia tekisikään, olet lämpimästi tervetullut mukaan tutustumaan muihin KivaKavereihin tai paistamaan yhdessä makkaraa. Myös junnujen vanhemmat ovat tervetulleita, koronarajoitukset huomioiden.

KivaKaveri -toiminta on lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa tallilla. Toimintaan ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset hevosista kiinnostuneet junnut. Toiminta pyrkii tuomaan samanhenkiset ihmiset yhteen, ennaltaehkäisemään kiusaamista sekä kohottamaan jäsenien hevostaitoa ja -tietoutta.

Merkkisuorituksiin tai KivaKaveritoimintaan liittyen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla info@ousa.fi .

Ajankohtaista