1705

Ousan kesäjuhla 19.6.2022

Ousa järjestää sunnuntaina 19.6.2022 klo 12 alkaen Oulunsalon Ratsastuskoulun pihalla kaikille kiinnostuneille kesäjuhlan. Toivomme, että mahdollisimman monet teistä pääsevät paikalle yhteiseen hauskanpitoon.

Kesäjuhla on tarkoitettu kaikille Ousan jäsenille sekä seurasta ja sen toiminnasta kiinnostuneille. Kesäjuhla on yhteinen sennuille ja junnuille. Kaikki ovat tervetulleita!

Päivän ohjelmaan kuuluu:

  • Ousan ensimmäinen kirppis: Jokainen teistä voi myydä ja ostaa ratsastus- ja muita tavaroita. Jokainen osallistuva vastaa tavaroiden esillepanosta. Tavaroiden myynti ja osto omalla vastuulla.
  • Piknik ja katrillin herkut: Katrilli kioski järjestää mehut ja makkarat. Jokainen voi lisäksi tuoda piknikiin mukaan pientä syötävää/juotavaa oman maun mukaan.
  • KivaKavereiden taidekilpailu: Ousan KivaKavereiden taidekilpailun teokset esitellään kesäjuhlan aikana. Voittajat äänestetään juhlan aikana. Sijat 1-3 saavat yllätyspalkinnon, kaikille suklaapalkinto.
  • Kouluaitojen huolto: Viime vuonna huollettiin estekalustoa. Tänä vuonna on kouluaitojen vuoro. Osallistu huoltoon, että voimme järjestää jatkossakin hienoja koulukisoja!

Kesäjuhlaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Ousaan.

Ajankohtaista