1581

Upeita keppareita ja suorituksia

Ratsastuskoulun hevoset katsoivat uteliaasti, kun sunnuntaina alkoi kisatouhut tallilla, mutta heitä ei haettu sisään mukaan kisoihin. Näin, koska sunnuntaina oli keppareiden vuoro näyttää upeita suorituksia Ousan vuoden 2022 ensimmäisissä keppariestekisoissa.

Tasan klo 13 kaikki kisaajat saapuivat kisapaikalle. Kisapäivä alkoi tietenkin ratsujen hoitamisella ja varustamisella tallissa. Kisaajilla oli mahdollisuus kysyä kilpailunjohtajalta ja tallivastaavalta apua ja neuvoa, ennen kuin tallivastaava ilmoitti, että on aika lähteä tutustumaan rataan ja verryttelemään.

Mahtava kisatunnelma maneesissa

Maneesissa ratsukot pääsivät ensin verryttelyvalvojan avulla tutustumaan rataan ja sitten saivat vielä itsenäisesti harjoitella rataa. Sen jälkeen Ousan kepparituomari ja hänen sihteeri pääsivät näkemään upeita suorituksia kaikilta ratsukoilta.

Taito- ja aika-arvostelu kaikissa luokissa

Ousan kepparituomari kirjoitti jokaiselle ratsukolle Ousan kepparihymiöarvostelupöytäkirjan ja tuomarin sihteeri otti liputtajan avulla aikaa. Kaikkien suorituksia ihailtiin koko maneesissa ja tietenkin lopuksi kaikki olivat voittajia.

Suorituksia juhlittiin nuotiolla makkaranpaistolla

Hienon kisan jälkeen oli kiva päästä muiden kavereiden ja keppareiden kanssa juhlimaan upeita suorituksia nuotion ympärillä. Jokainen pääsi paistamaan omia makkaroita nuotiolla ja juomaan voittajalimsaa.

Ousa järjestää uudestaan kepparikisoja kevään/kesän aikana. Seuraa Ousan nettisivua tai insta-tiliä, jotta huomaat kaikki Ousan tapahtumat.

Kaikki kuvat: Linda Ervasti/ taigakuvat

Ajankohtaista